TIETOA HIERONNASTA

Miten hieronta vaikuttaa?

Hieronta vaikuttaa laaja-alaisesti kehossa, rentouttaen, hoitaen ja ennaltaehkäisten monenlaisia vaivoja.

Hieronnassa mieli ja lihakset rentoutuvat, verenkierto vilkastuu, kivut lievittyvät, liikkuvuudet paranevat, kuona-aineet lähtevät liikkeelle, stressi vähenee ja hormonitoiminta kiihtyy. Oikeanlainen ja oikein tekniikoin tehty hieronta parantaa kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointia.

Milloin hierontaan?

Hierontaan kannattaa tulla erityisesti silloin, jos kärsit toistuvista päänsäryistä tai muista säryistä, lihakset tuntuvat kireiltä ja/tai kipeiltä, liikkuvuus on rajoittunut, kaipaat lihashuoltoa, ennaltaehkäisevää hoitoa, tai kun kaipaat hemmottelua ja hengähdyshetkeä. Suosittelen käymään hieronnassa säännöillisesti, jotta vaivoja voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä tehokkaasti. 

Mitä hyötyä hieronnasta on?

Hieronta vaikuttaa rentouttavasti käsiteltävään lihakseen ja ihoon ja vilkastuttavasti verenkiertoelimistöön. Hieronta tehostaa lihasten ja koko kehon aineenvaihduntaa, auttaa palautumisessa, kivunlievityksessä, sekä koko kehon liikkuvuuden edistämisessä ja vaivojen ennaltaehkäisyssä. Hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä, vapauttaen elimistössä mielihyvähormoneita kuten dopamiinia ja endorfiinia ja voi auttaa näin myös stressin lievityksessä. 

Kenelle hieronta sopii?

Kuten sanottua, hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa monenlaisia kiputiloja, jäykkyksiä ja vammoja, sekä rentouttaa kehoa ja mieltä, joten hieronnasta voi olla apua hyvin kattavasti erilaisiin ongelmiin. Hoito räätälöidään aina yksilöllisesti, joten hieronta sopii lähtökohtaisesti ihan kaikille. Olethan kuitenkin aina rehellinen vammoistasi ja/tai sairauksistasi, jotta voin hoitaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.